امروز بیشتر ماهیها بخصوص ماهیهای فیله شده را بلافاصله بعد از صید فریز میکنند و میتوانیم مطمئن باشیم ماهی فریزرمان تازه است و به محض یخ زدایی، ماهی آمادهی پختن و خوردن است. اما آب کردن یخ ماهی چند روش دارد؟ یکی از بهترین روشهای آب کردن یخ ماهی یخ زدایی ماهی در یخچال در طول شب است. تنها کاری که لازم است انجام دهید برداشتن ماهی از فریزر و گذاشتن آن در یخچال پیش از رفتن به رختخواب است. در روش یخ زدایی ماهی در یخچال، یخ ماهی پس از یک شب ماندن در یخچال آب میشود و آمادهی پختن است. دیگر روش خیلی خوب برای آب کردن یخ ماهی مخصوصا زمانی که عجله دارید، یخ زدایی سریع ماهی در آب سرد است. با این روش میتوان ماهی را در ۳۰ دقیقه یخ زدایی کرد و طعم لذیذ آن باقی بماند. برای بررسی جزئیات بیشتر به سایت ئاکوفیش مراجعه کنید و از خرید عمده ماهی مرغوب و با کیفیت بهرمند شوید.
بیشتر بخوانید:
برش طولی ماهی برای تولید فیلههای یکنواخت و زیبا اهمیت بسیاری دارد. این فرآیند اگر با دست انجام شود، نهتنها وقتگیر است بلکه نتیجهای یکنواخت و قابل پیشبینی ندارد. استفاده از دستگاههای برش نیمهاتوماتیک، بهویژه برای ماهی قزلآلا، باعث افزایش راندمان و یکنواختی برشها میشود.
در ئاکوفیش، این مدل ماشینآلات با تمرکز بر عملکرد دقیق و ساختار مقاوم طراحی شدهاند تا در شرایط سخت محیطهای صنعتی، کارایی بالا داشته باشند.
محصولات ئاکوفیش: