تخم ماهی قزل آلا تخمهای ماهی سالمون است و یکی از مغذیترین مواد غذایی روی زمین است. قلیه ماهی قزل آلا منبع عالی پروتئین است و در هر 100 گرم قلیه 25 گرم پروتئین دارد. خوردن مقدار نسبتاً کمی می تواند بدن شما را با مواد مغذی درشت و ریزمغذی زیستی متعددی تامین کند.
نشان داده شده است که اسیدهای چرب امگا 3 موجود در قلیه ماهی قزل آلا فواید سلامتی قدرتمندی دارند، به ویژه در مورد رشد مغز و عملکرد ذهنی و این مزایا در تمام طول عمر، از دوران جنینی تا پیری، باقی می مانند. مشخصات مواد مغذی قلیه سالمون ممکن است فواید خاصی برای زنان باردار داشته باشد و می تواند باروری را در مردان و زنان بهبود بخشد. بیشتر بدانید:
ماهی قزل آلا سالمون منبع عالی پروتئین، چربیهای سالم و انواع ویتأمینها و مواد معدنی ضروری است. ماهی سالمون غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ با زنجیره بلند است که نشان داده است التهاب، فشار خون و عوامل خطر بیماری را کاهش میدهد. بدن شما برای التیام پس از آسیب، محافظت از سلامت استخوان و جلوگیری از، از دست دادن عضلات، از جمله موارد دیگر، به پروتئین نیاز دارد. ماهی سالمون ۲۲ تا ۲۵ گرم پروتئین در هر وعدهی ۱۰۰ گرمی فراهم میکند. ماهی سالمون منبع عالی چندین ویتأمین B است که بدن شما برای تولید انرژی، کنترل التهاب و محافظت از سلامت قلب و مغز به آن نیاز دارد. یک وعده ۱۰۰ گرمی ماهی سالمون تا ۱۳ درصد از ارزش روزانه را برای پتاسیم فراهم میکند که به مدیریت فشار خون و جلوگیری از احتباس مایعات اضافی کمک میکند.
یک وعده ۱۰۰ گرمی ماهی سالمون ۷۵ تا ۸۵ درصد از ارزش روزانه سلنیوم را فراهم میکند، ماده معدنی که ممکن است از سلامت استخوانها، بهبود عملکرد تیروئید و محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت کند. همچنین، آستاگزانتین یک آنتیاکسیدان موجود در ماهی سالمون است که ممکن است برای سلامت قلب، مغز، سیستم عصبی و پوست مفید باشد. مصرف ماهی سالمون میتواند با افزایش سطح چربیهای امگا ۳، کاهش سطح چربیهای امگا ۶ و کاهش تریگلیسیرید به محافظت در برابر بیماریهای قلبی کمک کند. با توجه به خواص این ماهی، گنجاندن ماهی سالمون در رژیم غذایی کودک شما یک انتخاب عاقلانه برای سلامت و رشد کلی اوست. بنابراین، در آشپزخانه خلاقیت به خرج دهید و تماشا کنید که بچههایتان طعم خوب ماهی سالمون را میچشند و از مزایای بیشمار آن بهره میبرند.
مصرف ماهی سالمون ممکن است با کاهش اشتها، افزایش موقت متابولیسم و کاهش چربی شکم به شما کمک کند وزن خود را مدیریت کنید. ماهی سالمون و سایر ماهیهای چرب میتوانند به کاهش التهاب کمک کنند، که ممکن است عوامل خطر برای چندین بیماری را کاهش دهد و علائم را در افراد مبتلا به بیماریهای التهابی بهبود بخشد. مصرف مکرر ماهی سالمون ممکن است به محافظت از سلامت مغز جنین در بارداری، حفظ عملکرد مغز و کاهش خطر زوال شناختی و زوال عقل کمک کند. برخی از مطالعات نشان دادهاند که خوردن ماهی یا افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ میتواند علائم افسردگی و اضطراب را کاهش دهد و خلق و خو را بهبود بخشد. ماهی سالمون حاوی مواد مغذی مانند آستاگزانتین، ویتأمین آ و اسیدهای چرب امگا ۳ است که همگی میتوانند به سلامت چشم کمک کنند. بیشتر بدانید:
برای طعم دار کردن ماهی قزل آلا می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید تا ماهی خوش طعم تر و لذیذتر شود. طعم دار کردن ماهی قزل آلا یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن بوی ناخوشایند ماهی و در عین حال خوش طعم کردن آن است. برای طعم دار کردن ماهی می توانید از مواد مختلفی همچون آب لیمو، سس سویا، زعفران و سرکه استفاده کنید. رعایت برخی نکات به هنگام طعم دار کردن ماهی قزل آلا سبب می شود که ماهی شما هم خوش طعم تر شود و هم راحتتر آماده شود.
برای خرید انواع ماهی قزل آلا و ماهی سالمون به سایت ئاکوفیش مراجعه نمایید. باکیفیت ترین محصولات را با کمترین قیمت از ما خریداری نمایید. برای ثبت سفارش از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما تماس بگیرید. بیشتر بدانید:
به هنگام خرید ماهی لازم است از تازه و سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. برای تشخیص ماهی تازه و سالم از ماهی کهنه و فاسد لازم است به مشخصات ظاهری ماهی همچون پوست ماهی، شکم، چشم، آبشش، فلس، بو و رنگ ماهی توجه کنید. هر گونه تغییرغرطبیعی در بو و رنگ ماهی می تواند نشان دهنده کهنگی و فاسد بودن آن باشد.
برای خرید ماهی تازه و سالم لازم است به برخی از نکات توجه کنید تا بتوانید ماهی باکیفیت و سالم خریداری کنید. البته خرید ماهی از فروشگاه های معتبر یکی از مهمترین نکات هنگام خرید ماهی است. شرکت ئاکوفیش یکی از باسابقه ترین و معتبرترین شرکت های عرضه کننده انواع ماهی قزل آلا، قزل آلا سالمون و خاویار قزل آلا است.برای سفارش محصولات به سایت ئاکوفیش مراجعه نمایید. باکیفیت ترین ماهی ها را با مناسب ترین قیمت خریداری نمایید. بیتشر بدانید:
تخم ماهی قزل آلاماهی قزل الا منجمد
مصرف ماهی سالمون در بارداری می تواند مزایای زیادی برای مادر و جنین داشته باشد و به تضمین سلامتی هر دو کمک کند. ماهی سالمون یکی از منابع غذایی غنی و مفید در دوران بارداری است. این ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-3، پروتئین با کیفیت بالا، و ویتامینهای ضروری مانند ویتامین D و B12 میباشد.
اسیدهای چرب امگا-3 به ویژه DHA، برای رشد مغز و سیستم عصبی جنین بسیار مهم هستند.پروتئین و ویتامینهای موجود در سالمون میتوانند به تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین کمک کنند. مصرف ماهی سالمون میتواند به کاهش خطر زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد کمک کند. ماهی سالمون همچنین منبع خوبی از آهن است که برای تأمین نیازها در دوران بارداری ضروری است. بیشتر بدانید: