اسیدهای چرب امگا 3 شکل ضروری چربی رژیم غذایی با فواید بسیاری برای سلامتی هستند. ماهی های چرب دارای دو نوع اصلی امگا 3 هستند که شامل ایکوزاپنتانوئیک اسید و دوکوزاهگزانوئیک اسید می شود. مصرف منظم ماهی به دلیل محتوای امگا 3 میتواند به طور قابل توجهی خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد. انجمن قلب آمریکا خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته را توصیه میکند که یک وعده تقریبا معادل 100 گرم ماهی پخته است.
از بهترین ماهیهایی که بسیار بر تأمین امگا 3 نقش دارند، ماهی قزل آلا و سالمون است که طعم فوق العاده آن می تواند این دو ماهی را به غذای محبوب شما تبدیل کند. ئاکوفیش با سابقه چند ساله در حوزه انواع ماهی و خاویار خدمت شماست تا شما بتوانید از ماهیهای مرغوب و با کیفیت برای تامین ویتامینهای بدن خود استفاده کنید. برای تهیه ماهی قزل آلا و سالمون و خاویار که سرشار از امگا ۳ هستند به سایت ئاکوفیش مراجعه کنید.
مطالب مرتبط:
یکی از غنیترین و سالمترین انواع مواد غذایی، ماهی پرورشی هستند که در اکثر کشورهای جهان نیز پر طرفدار میباشند. ارزش تغذیه ماهیها در همه انواع خود بسیار بالاست به طوری که متخصصان تغذیه و سلامتی توصیه مینمایند همه افراد در هر سنی حداقل هفتهای دو بار ماهی در رژیم غذایی خود مصرف نمایند. در ماهیها انواع گروه ویتأمینها، مواد معدنی، روغن ماهی و سایر ترکیبات مؤثر بر سلامتی و پیشگیری از بیماریهای مختلف یافت میشود.
مهمترین مزیت ماهی نسبت به سایر انواع گوشت سفید، درصد کلسترول بسیار پایین در آن است. بنابراین علاوه بر تأثیر مثبتی که بر سلامتی افراد دارد، از بروز بیماریهای مختلف در همه ردههای سنی پیشگیری مینماید. در ادامه مهمترین خواص ماهیها را معرفی مینماییم و به شما با دلایل علمی ثابت میکنیم که چرا باید ماهی بخوریم؟
بیشتر بخوانید:
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای پر طرفدار و مناسبتی برای ما ایرانیها است. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه در طول سال طرفداران خاص خودش را دارد به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته میشود که در شب تحویل سال پخته میشود. همان طور که میدانید ماهی یکی از غذاهای بسیار پر خاصیت است و نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ بسیار سالمتر است و به همین علت هم جای دادن آن در سبد غذایی خانواده بسیار توصیه شده است.
همیشه مصرف ماهی در ایران کمتر از مصرف سرانه جهانی بوده که این مسئله از یک سو به قیمت بالای ماهی و از سوی دیگر به عدم فرهنگ سازی مصرف ماهی بر میگردد. به طور کلی ذائقه ما ایرانیها با گوشت مرغ و گوشت قرمز سازگارتر است. اما ئاکوفیش با عرضه انواع ماهی تازه و مرغوب در کنار شماست تا با تجربه طعم یک سبزی پلو با ماهی فوق العاده، از طرفداران ماهی شوید. اگر تا کنون با ئاکوفیش آشنا نشده اید اکنون بهترین فرصت است تا از خدمات و ماهی های مرغوب این مجموعه بهرمند شوید.
مطالب مرتبط:
تمام تخمهای ماهی از نظر فنی اشپل هستند، اما همهی اشپلها خاویار نیستند. اصطلاح خاویار فقط برای اشپل ماهی از خانواده ماهیان خاویاری Acipenseridae به کار میرود. اشپل ماهی قزل آلا و اشپل ماهی سفید، قزل آلا، ماهی کاد، خاویار قرمز، ایکورا و توبیکو و غیره «جایگزین خاویار» محسوب میشوند و نه خاویار.
در نتیجه برای خرید خاویار باید حتماً مراقب باشید که اصل و غیراصل را از هم تمییز دهید. برای این منظور باید از جایی خرید کنید که از اصالت آن مطمئن باشید. مجموعهی ئاکوفیش با ۲۰ سال سابقه در زمینهی صادرات و فروش انواع ماهی و خاویار و رضایت همیشگی مشتریان میتواند مرجع قدرتمندی برای خرید این محصولات به صورت عمده باشد.
بیشتر بخوانید:
خاویار در بارداری به دلیل مجموعهای از دلایل زیر برای خانمها مفید است:
امگا 3 و امگا 6 - اسیدهای چرب غیر اشباع - به تقویت ایمنی و بهبود گردش خون کمک میکنند.
ویتامین های گروه A و B کارایی فرآیندهای متابولیک را تضمین میکنند و فعالیت مغز را بهبود میبخشند.
ویتامین B12 سیستم عصبی را تثبیت میکند زیرا یک زن باردار اغلب ممکن است تحت استرس باشد.
ویتامین D کلسیمی را برای بدن فراهم میکند که به طور فعال برای رشد سیستم اسکلت جنین مصرف میشود و کمبود آن باید جبران شود.
سطح ترکیبات آهن موجود در خاویار سیاه باعث میشود که کمبود آن در بدن زن باردار جبران شود و سطح هموگلوبین افزایش یابد.
اسید فولیک رشد طبیعی سیستم عصبی و گردش خون جنین را تضمین میکند.
فسفر به مبارزه با بیخوابی و عادیسازی وضعیت روانی کمک میکند.
بیشتر بخوانید: