خاویار در بارداری به دلیل مجموعهای از دلایل زیر برای خانمها مفید است:
امگا 3 و امگا 6 - اسیدهای چرب غیر اشباع - به تقویت ایمنی و بهبود گردش خون کمک میکنند.
ویتامین های گروه A و B کارایی فرآیندهای متابولیک را تضمین میکنند و فعالیت مغز را بهبود میبخشند.
ویتامین B12 سیستم عصبی را تثبیت میکند زیرا یک زن باردار اغلب ممکن است تحت استرس باشد.
ویتامین D کلسیمی را برای بدن فراهم میکند که به طور فعال برای رشد سیستم اسکلت جنین مصرف میشود و کمبود آن باید جبران شود.
سطح ترکیبات آهن موجود در خاویار سیاه باعث میشود که کمبود آن در بدن زن باردار جبران شود و سطح هموگلوبین افزایش یابد.
اسید فولیک رشد طبیعی سیستم عصبی و گردش خون جنین را تضمین میکند.
فسفر به مبارزه با بیخوابی و عادیسازی وضعیت روانی کمک میکند.
بیشتر بخوانید: