یکی از غنیترین و سالمترین انواع مواد غذایی، ماهی پرورشی هستند که در اکثر کشورهای جهان نیز پر طرفدار میباشند. ارزش تغذیه ماهیها در همه انواع خود بسیار بالاست به طوری که متخصصان تغذیه و سلامتی توصیه مینمایند همه افراد در هر سنی حداقل هفتهای دو بار ماهی در رژیم غذایی خود مصرف نمایند. در ماهیها انواع گروه ویتأمینها، مواد معدنی، روغن ماهی و سایر ترکیبات مؤثر بر سلامتی و پیشگیری از بیماریهای مختلف یافت میشود.
مهمترین مزیت ماهی نسبت به سایر انواع گوشت سفید، درصد کلسترول بسیار پایین در آن است. بنابراین علاوه بر تأثیر مثبتی که بر سلامتی افراد دارد، از بروز بیماریهای مختلف در همه ردههای سنی پیشگیری مینماید. در ادامه مهمترین خواص ماهیها را معرفی مینماییم و به شما با دلایل علمی ثابت میکنیم که چرا باید ماهی بخوریم؟
بیشتر بخوانید: