اسیدهای چرب امگا 3 شکل ضروری چربی رژیم غذایی با فواید بسیاری برای سلامتی هستند. ماهی های چرب دارای دو نوع اصلی امگا 3 هستند که شامل ایکوزاپنتانوئیک اسید و دوکوزاهگزانوئیک اسید می شود. مصرف منظم ماهی به دلیل محتوای امگا 3 میتواند به طور قابل توجهی خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد. انجمن قلب آمریکا خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته را توصیه میکند که یک وعده تقریبا معادل 100 گرم ماهی پخته است.
از بهترین ماهیهایی که بسیار بر تأمین امگا 3 نقش دارند، ماهی قزل آلا و سالمون است که طعم فوق العاده آن می تواند این دو ماهی را به غذای محبوب شما تبدیل کند. ئاکوفیش با سابقه چند ساله در حوزه انواع ماهی و خاویار خدمت شماست تا شما بتوانید از ماهیهای مرغوب و با کیفیت برای تامین ویتامینهای بدن خود استفاده کنید. برای تهیه ماهی قزل آلا و سالمون و خاویار که سرشار از امگا ۳ هستند به سایت ئاکوفیش مراجعه کنید.
مطالب مرتبط: