خاویار ماهی قزلآلا، که به عنوان “خاویار قزل آلا” نیز شناخته میشود، یکی از انواع خاویار است که از تخم ماهی قزل آلا به دست میآید. این نوع خاویار به دلیل طعم ملایم و خاص خود، محبوبیت زیادی دارد و معمولاً به عنوان یک خوراکی لوکس و خوشمزه در مهمانیها و مراسم خاص سرو میشود. خاویار ماهی قزل آلا منبع غنی از پروتئین، انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.
در پخت خاویار باید دقت داشته باشید که خواص آن از بین نرود. پختن خاویار نه تنها سبب له شدن آن میشود بلکه خواص این محصول را نیز از بین میبرد. سرو کردن خاویار بسیار راحت و آسان است. قرار دادن خاویار داخل قوطیهای تمیز و گذاشتن آن روی یخ سبب میشود که خاویار سرد و در نتیجه سفتتر شود که همین امر سبب لذیذتر شدن آن میشود. بیشتر بدانید: