ماهی سالمون یکی از غنیترین منابع پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا-۳ است که نقش مهمی در بهبود سلامت قلب و عروق دارد. امگا-۳ موجود در سالمون میتواند به کاهش التهاب، کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک کند. همچنین، مصرف سالمون با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. این ماهی حاوی ترکیباتی است که فشار خون را تنظیم کرده و از لختهشدن خون در رگها جلوگیری میکند.
علاوه بر این، ماهی سالمون منبعی غنی از ویتامینهای مهمی چون ویتامین D، B12، و سلنیوم است که به حفظ سلامت استخوانها، تقویت سیستم ایمنی بدن، و کاهش استرس اکسیداتیو کمک میکنند. ویتامین D بهویژه برای سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است. وجود آنتیاکسیدان آستاگزانتین در سالمون نیز باعث حفاظت از سلولها در برابر آسیبهای اکسیداتیو شده و درخشندگی پوست را بهبود میبخشد. بیشتر بدانید: