ئاکوفیش

شرکت ئاکوفیش یکی از تامین کنندگان ماهی قزل آلا در ایران است.

ئاکوفیش

شرکت ئاکوفیش یکی از تامین کنندگان ماهی قزل آلا در ایران است.

شرایط نگهداری خاویار قزل آلا

نگهداری خاویار

خاویار یکی از محصولات بسیار باارزش و در عین حال حساس است که باید در شرایط خاصی نگهداری شود تا از فاسد شدن آن جلوگیری شود. انتخاب دمای مناسب، روش بسته بندی، اجتناب از یخ زدگی، مصرف سریع و هم چنین عدم تماس با هوا و مواد آلاینده از جمله عواملی هستند که به حفظ کیفیت و بافت خاویار کمک می کنند. برای نگهداری خاویار قزل‌آلا، باید به شرایط بهداشتی و دمای مناسب توجه ویژه‌ای داشت. خاویار قزل آلا باید در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد) نگهداری شود تا از فساد آن جلوگیری شود.

بسته‌بندی خاویار باید به گونه‌ای باشد که هوا به آن نفوذ نکند، زیرا تماس با هوا باعث اکسیداسیون و کاهش کیفیت می‌شود. در صورت باز شدن بسته، بهتر است خاویار را در ظرفی با درب محکم و همراه با کمی یخ نگهداری کنید و در مدت زمان کوتاهی مصرف نمایید. همچنین از قرار دادن خاویار در فریزر اجتناب کنید، زیرا یخ‌زدگی می‌تواند به بافت و طعم آن آسیب برساند. رعایت این نکات برای حفظ طعم و ارزش غذایی خاویار ضروری است. بیشتر بدانید:

ماهی قزل آلای سالمون

فرآوری ماهی

ماهی قزل آلا

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد