خاویار سیاه یک خوراکی لذیذ است که از دیرباز با تجمل و پیچیدگی همراه بوده است. این خوراکی شامل تخمهای ماهی خشک شده با نمک از گونههای مختلف ماهیان خاویاری است. هر نوع خاویار سیاه طعم، بافت و تجربیات منحصر به فردی را ارائه میدهد. در اینجا، ما مشهورترین انواع خاویار سیاه را معرفی میکنیم.
خاویار بلوگا
خاویار بلوگا معتبرترین و گرانترین نوع خاویار سیاه است که از ماهیان خاویاری بلوگا، گونهای بومی حوضههای دریای خزر و دریای سیاه برداشت میشود.
خاویار اوسترا
خاویار اوسترا از ماهیان خاویاری میآید که در دریای خزر یافت میشوند.
خاویار سوروگا
خاویار سوروگا از ماهیان خاویاری سوروگا گرفته میشود که بومی دریای خزر نیز میباشد.
خاویار کالوگا
خاویار کالوگا از ماهیان خاویاری کالوگا میآید که به دلیل شباهت در اندازه و زیستگاه، اغلب به عنوان رودخانه بلوگا شناخته میشود.
خاویار ماهیان خاویاری سیبری
خاویار ماهیان خاویاری سیبری از ماهیان خاویاری سیبری تولید میشود که در رودخانههای روسیه و برخی از مناطق اروپای غربی یافت میشود.
خاویار ماهیان خاویاری آمریکایی
خاویار ماهیان خاویاری آمریکایی از گونههای مختلف ماهیان خاویاری بومی آمریکای شمالی، از جمله ماهیان خاویاری سفید و ماهیان خاویاری برداشت میشود.
بیشتر بخوانید: